Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA S TERENA

Priča Osječanke koja je umjesto u zatvoru završila u knjižnici: 'Nadzirali su me dva puta tjedno'

Probacijski ured Osijek
Davor Javorovic/PIXSELL
09.11.2021.
u 17:00

"Bila sam svjesna kako mi je alternativa zatvor i nije mi padalo na pamet praviti probleme. Radeći za opće dobro imala sam priliku ostati doma, nastaviti raditi svoj posao, zadržati svoj život, što je zaista velika stvar", poručuje ona.

Komentara 2

RO
roland
17:32 09.11.2021.

Loša stvar! Pogodovali su joj radom u knjižnici, umjesto da su je poslali u bolnicu. Medicinske sestre padaju s nogu, mogli su je poslati u bolnicu da bude pratnja bolesnika i na taj način rastereti bolnički sustav, a oni je nagrade radom u knjižnici. Često idem u knjižnicu i gledam žene koje uživaju biti među knjigama.

RO
roland
17:40 09.11.2021.

Kod alternativne kaznenopravne sankcije, kazna mora biti kazna/sankcija, a ne nagrada! Koja knjižnica, kakvi bakrači! U bolnicu je poslati, gdje su bolesni, nemoćni, polomljeni, nepokretni na štakama, oni koji su stradali u saobraćajkama, pa će drugi puta razmisliti prije nego popije alkohol i sjedne za volan. Moj je pristup možda rigidan, ali ne mogu si pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?