Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer i šef SDP-a
Povratak na članak

Priča o Milanoviću: Pokazao da desnica nema monopol na domoljublje

Na kraju studija postigao je veliki uspjeh na natjecanju iz međunarodnog prava u Haagu gdje se simulirao spor između dviju država

Komentari 19

FO
Fortuna1980
12:29 06.11.2015.

Novine u sluzbi Partije!

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
12:36 06.11.2015.

na ovakve članke obično se stavi upozorenje "plaćena promocija"... zoki milanović je svoje domoljublje i sposobnost pokazao u ove četiri godine - birači će ga za to primjereno "nagraditi"... hvala Bogu da odlazi.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
12:32 06.11.2015.

ko koga ovdje jasi,jadno magare.

VL
JB
juraj.borich123
12:33 06.11.2015.

Ne brinem jer sam jučer bio u Areni Zagreb zajedno sa 20 000 ljudi na najvećem političkom skupu u hrvatskoj od 1995-e. HDZ će uvjrljivo pobjediti.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:18 06.11.2015.

"Na kraju studija postigao je veliki uspjeh na natjecanju iz međunarodnog prava u Haagu gdje se simulirao spor između dviju država" Haha, ja ću umrijet od smijeha. Znate li vi de se to zovu "igre pravnika" a ne "natjecanje" i" i da služi kao povezivanje mladih u Istočnoj i Zapadnoj Europi, više za razonodu. Haha

VL
Avatar unfeeling
unfeeling
12:54 06.11.2015.

Kako je velike uši imao!

VL
Avatar docCL
docCL
14:14 06.11.2015.

Milanovic i sdp su svoje domoljublje najbolje pokazali 9. , on dezerterstvom a oni izlaskom iz Sabora kod glasovanja o neovisnosti RH. Svoje domoljublje je pokazao i za ovih 4 godine mandata, spominjajuci Hrvatsku tek u predizborne svrhe. Odgojen ko jugoslaven nikad Hrvatima nece oprostiti samostalnost. Uspjesi na faksu? On je bio djete crvenog burzuja i sva vrata su mu bila otvorena. Koliko je sposoban i pametan vidjeli smo u njegovom mandatu. Retorika na granici mrznje , primitivnost i totalna nesposobnost ogolili su ga do kocena ko najgoreg premjera RH.

VL
NO
novalastavica
21:24 06.11.2015.

Uzalud vam uljepsavanje vozda i jugosrpske partije

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
17:01 06.11.2015.

s razlikom što nulanović predstavlja yudomoljube

VL
DU
Deleted user
20:28 06.11.2015.

Moji Slavonci kažu: "Došle vile pred oči!" Vile su oštri seljački četvorozubac koji se koristi za utovar sijena, stajskog gnojiva ili, ah, dobronamjerno susjedsko uvjeravanje u kompliciranijim situacijama. Evo i prigodnog vica. Suočeni s terminalnim prognozama i katastrofalnim izgledima za budućnost, što rade alkoholičari? Prestaju piti. Što rade pušači? Bacaju cigarete. Što rade narkomani? Odriču se igala. A što rade SDP-ovci? Postaju domoljubi! :-) Nagradno pitanje je ovaj put upravo tragikomično lako. Je li SDP "stranka domoljuba i patriota" ili "stranka demagogije i prijetvornosti"? Totalna jednostavnost odgovora izvire iz dobre stare nomen est omen, ime je znak - a SDP notorno uopće nije stranka, nego partija. Razlika nije samo površno lingvistička, nego apsolutno dubinska, potmulo ideološka, svjetonazorska. Odbijajući nazvati se strankom, SDP je ostao partija. Tko sam ja da im sudim, kad sami sebe tako zovu? :-)

VL
BA
bakulušić
18:38 06.11.2015.

Mlad, kulturan, obrazovan,elokventan...tako su nam ga predstavljali. Nigdje nije pisalo da je domoljub a niti je on to dokazivao. A nije pokazivao i dokazivao ni ovo prije navedeno. Sad može izjaviti i da je Eskim ili Istrijan, to više nikoga ne zanima. Njegovo je prošlo. A možda i nije! Možda ga gospođa Pusić povede u UN da njoj i Šimonoviću pravi društvo.

VL
CH
chemica
12:41 06.11.2015.

Za pobjedu mu trebaju i glasovi likova s dna kace, zato se i spustio na razinu hadezeja. Ne znam tko normalan mu to može upisati kao plus.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.