Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Priča o dva stadiona i hrvatskoj šutnji: Maksimir je napušteni hram religije koja umire. Poljude, izdrži!

U Maksimiru je topalovićevski obiteljska atmosfera, tu grobari trče počasni krug. Na Poljudu deklasirana masa uzvraća udarac

Komentari 2

DU
Deleted user
11:05 23.04.2018.

Gerovac, ne znam za tebe, ja sam na utakmice išao gledati nogomet i drukati za moju momčad. Ostale aktivnosti o kojima ti govoriš ostavljao sam za kavanu.

VL
MI
mirko0410
21:18 23.04.2018.

Pa se krajem 80-tih vikalo BBB za HDZ, Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska, Građanski, Građanski itd, itd. Onda se prešlo na vratite nam Dinamo, uvijek se nekaj vikalo a največa šteta je kaj stadion ima svaki dan sve manje komfora a to bi u današnje vrijeme trebalo biti pod br.1 a ne tvoja politizacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.