Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKA ATENA
Povratak na članak

Priča baruna Trenka još uvijek čeka svog režisera

U Požegi svaki gost pronađe svoju priču: akcijsku avanturu, potragu za biografijama slavnih, treći pak napeti kulinarski show

Komentari 3

NI
nirovad
17:57 10.08.2018.

zvite Knjaza

VL
SO
sohnahoakasaa
16:12 10.08.2018.

Sa Marijom Jurić Zagorkom počeli su i završili svi hrvastski povijesni romani. U našoj Hrvatskoj ne živi dovoljno Hrvata da snime Hrvatski Film a kamo li povijesni. Tema i materijala za 100 godišnje snimanje ali....bude. Onda kad tu budu vladalili i stolovali Hrvati.

VL
IM
Immanuell
16:04 12.08.2018.

Usrdno molim one što potencijalno odlučuju hoće li se i kad snimati Trenkova biografija, da puste vijest van i da angažiraju stranog režisera i scenarista. Dio glumaca može biti i naš, ali svakako pomiješan sa recimo njemačkim i češkim glumcima. Ako naši budu preuzeli sve, dobit ćemo ultra dosadnu književnim izričajem opterećenu nazovi radnju gdje će jedan kadar i monolog/dijalog trajati satima. Mi ne znamo snimiti dinamičan i vjerodostojan film, opterećeni smo svojim kompleksima i glupostima, stalno bi se prikyzivali boljima nego što jesmo, a režiseri koji su to bili kadri preskočiti na žalost više nisu među nama. Samo se tesba sjetiti onih dosadnih Glembajevih, to nije za gledati od silnog prese.avanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.