Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šumovi u eteru

Pribanić 2010. odbio 700.000 kuna, a sada 664.949 nema u proračunu!

radio
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
07.03.2012.
u 12:00

Bivši direktor trenutačno može pričekati novi krug pregovora ili postati i vlasnik HRK-a – zaključio je prvi čovjek Karlovca priču oko gradskog medija

Problem Hrvatskog radija Karlovac zaista je velik. No, u vrijeme dok još čekamo smjernice Vlade koje će nam odrediti visinu proračuna, bivšem direktoru Dragutinu Pribaniću nećemo moći konkretnije odgovoriti oko njegovih potraživanja – komentirao je gradonačelnik Karlovca Damir Jelić nedavnu sudsku presudu po kojoj Radio Pribaniću mora isplatiti 664.949 kuna. Isplata tog iznosa taj bi gradski medij doslovno odvela u propast.

 – Prije dvije godine, nakon presude u korist Pribanića, ponudio sam da mu isplatimo 700.000 kuna. Tada je glatko odbio našu ponudu, iako je u to vrijeme gradski proračun bio na zadovoljavajućoj razini i mogli smo si to priuštiti.

No, kako nije bio zadovoljan, nastavljen je sudski proces u kojem je na kraju zaključeno da smo mu nudili čak i više nego što smo trebali. Danas je situacija znatno drugačija i te novce ne možemo isplatiti.

Osim toga, u vrijeme dok se govori i o kinu Edison ili Toplani, a još uvijek nismo sigurni jesmo li zaista uspjeli prebroditi probleme u ovoj sezoni grijanja, opravdano se postavlja pitanje i o prioritetima koje moramo trenutačno rješavati. Naravno, bivši direktor nije bio u potpunosti zadovoljan time. No, njega to ne obvezuje. Može pričekati novi krug razgovora ili postati čak i vlasnik Radio Karlovca – zaključio je Jelić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije