Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka u sesvetama
Povratak na članak

Preživjeli policajci: Nemamo hrabrosti ući u banku smrti

Među ljudima sav sam u grču, imam osjećaj da će me netko napasti, kaže Milovan Dakić

Komentari 12

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
12:13 02.05.2010.

\"Svi se mi policajci pravimo da smo muškarčine.\" A većina i glumi neke šerife misle da ako imaju pištolj i značku mogu što hoće.... Inače što se tiče ove pljačke tu je dokazano da policija nije spremna za takve situacije,e, nedostatak prave obuke, kondcije i opreme....

VL
FE
ferdy
11:27 02.05.2010.

Živjeli policajci!

VL
AL
alpine
11:35 02.05.2010.

pa i policajci su ljudi.. doduse nekima ta \"vlast\" udre u glavu, neki su obicne sirovine, naki jednostavno nisu dorasli profesiji.. ali vecina je ok.. njihov prosjek je cisti hrvatski prosjek.. zelim ovim ljudima svako dobro jer ipak rade vrlo tezak posao.. bar ovi na terenu.. jedino bi ih molio da ne tuku ljude, pogotovo nenaoruzane i ocajne seljake, prosvjednike pred saborom i novinarke koje zele slikat premijerku.. eno im huligani pa neka na njima pokazuju snagu..

VL
DO
doktorica
12:45 02.05.2010.

neka ne tuku narod

VL
DO
donat191056
12:49 02.05.2010.

Svaka čast hrvatskoj policiji koja za tako odgovoran posao, to je u miru biti na prvoj crti i za tako malo novaca izvršava svoje zadatke, čuva mir. Mislim da su daleko veći problemi policajaca to što po savijesti ne moguu raditi svoj posao već uvijek pod nekom prismotrom ili diktatom. I policajci su ljudi i oni imaju pravo na ljudski odnos prema čovjeku, na pravednost i to bi trebao biti interes struke i države, a ne prisila i kazne radi punjenja državnog proračuna i obzira prema tatinim sinovima. U miru je policija temelj društva, pa ih tako treba i nagraditi.

VL
AA
Aartur
13:11 02.05.2010.

Ni dan danas nije jasno - tko je poslao policajce (i to pripravnika!) na glavni ulaz od banke, točno Kazimiru na nišan? Tko je odgovoran za tako nonšalantan pristup kad se znalo da je razbojnik naoružan automatskom puškom? Kakve je lekcije MUP izvukao iz tog masakra i da li se radi na tome da se u budućim sličnim slučajevima izbjegnu takve nesreće? Jer ako je operativna procedura i dalje tipa \"aha, u tijeku je oružana pljačka, ajmo poslati najbližu patrolu da to malo izvidi\" onda je samo pitanje vremena kad će se ovakva tragedija ponoviti.

VL
CE
ceky
13:47 02.05.2010.

Nemogu vjerovat! NEMAMO HRABROSTI UĆI U BANKU SMRTI? Tragedija je velika što je jedan mlad život ugašen (nepromišljenošću)...ali ovi stariji Policajci bi itekako trebali biti uzor toj mladeži u Policiji koja je katastrofalno pripremljena za takve situacije (ako uopće i je) da se nemože samo tako upadat u neki objekat gdje je u tijeku pljačka ili bilo što drugo. Vjerujem i to da su ovi stariji Policijski djelatnici bili AKTIVNI u vrijeme domovinskog rata (ili su glumili šerife po svojim kvartovima i lokalnim birtijama) pa me jako zabrinjava gore naveden naslov: NEMAMO HRABROSTI......Aloooooooo gospodo draga, ZA ŠTO VI IMATE HRABROSTI UOPĆE!?

VL
OB
-obrisani-
16:56 02.05.2010.

a tko su oni uopče???

VL
Avatar billybull
billybull
20:41 02.05.2010.

a zamislite da smo mi \'91 nakon sto smo vidjeli kako nam granate raznose prijatelje ili culi \"ose\" kako zuje prek\' glave isto tak rekli da nemremo vise na frontu, da se nelagodno osjecamo i imamo (pravi) dojam da nas netko hoce ubiti, pa se lijepo vrnuli doma jer se ne vidimo vise u gardi?ovo su dva najveca guzicara koje sam vidio (na srecu sam u novinama, jer bi im inace imal kaj za rec) jaaaaako dugo...

VL
DU
Deleted user
12:51 03.05.2010.

@billybull, jedina garda u kojoj si ti bio je \"bojna podrumska\", fronta ti je bio lokalni bircuz, a \"ose\" su ti u glavi zujale jer si previše \"borbe\" nalio u sebe u toj tvojoj bircuz-fronti...Nemaš ti blage veze kakav je osjećaj kad ti meci lete oko glave, jer da si stvarno to doživio, ne bi ovdje lupetao gluposti!

VL
Avatar gecdra
gecdra
15:00 04.05.2010.

Milovan Dakić-Hrvatski policajac.Nebi ga htio iza leđa u nekoj akciji.

VL
DH
dirty harry
10:11 05.05.2010.

svaki dan je jadan, kada se zlo dogodi onima koji se trude sprijeciti zlo i nevinima, ali mene kao policajca najvise smeta izjava ovih \"policajaca\" da im je svejedno sta ce biti sa ovom kriminalcinom??????????? MA O CEMU VI TO PRICATE??????? samo se nadam da će biti dozivotna djevojka nekom mesaru u zatvoru. a izjava da ste se svega nagledali - aaloooo, niste jedini, a drugi i dalje rade!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.