Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević:

Prezirem predsjednicu zbog troje članova obitelji koji su ubijeni zbog huškača Šešelja

Bojan Glavašević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.04.2019.
u 09:07

Glavašević reagirao na natpise o detaljima predsjedničke kampanje kada su borbu za predsjedničko mjesto vodili Ivo Josipović i Kolinda Grabar-Kitarović.

Bojan Glavašević, koji će se za EU izbore naći na listi stranke Start Dalije Orešković, reagirao je na Twitteru na pisanje Expressa o predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

Dio teksta na koji se Glavašević referirao govori o tome kako je u delikatnim trenucima njezine kampanje palo pitanje treba li Velimir Bujanec pozvati u svoju emisiju 'Bujica', srpskog zločinca Vojislava Šešelja, koji je trebao diskreditirati tadašnjeg aktualnog predsjednika Ivu Josipovića – konkurenta u izbornoj utrci.

– Ako ste ikad pomislili da pretjerujem u kritici KGK, pročitajte ovo. S najgorim zlodusima devedesetih grebala se za dužnost koju obnaša. Kolindu Grabar-Kitarović ne mrzim, ali je prezirem. Zbog troje članova moje najuže obitelji koji su ubijeni zbog Šešelja i drugih huškača – napisao je Glavašević na Twitteru.

Komentara 83

Avatar Jopa
Jopa
12:27 12.04.2019.

Pa on je proveo rat sa šešeljevcima u Prijedoru, mjestu najvećih pokolja Muslimana i Hrvata.

DU
Deleted user
09:52 12.04.2019.

Ovaj mladac izvlači mrtvu familiju iz džepa kako i kad mu odgovara. Kao dijete poginulog, dobije sve od države. Mukte stan, obiteljsku miovinu, mukte školovanje uz prednost pri upisu, katedru na Filozofskom fakultetu. Na koncu, kao diplomirani sociolog (maglolog) postane pomoćnik ministra za PRAVNA i STAMBENA pitanja (savršeno, kao sociolog, kvalificiran za to). Dakle, po definiciji - klasičan predstavnik parazita i uhljeba na državnoj sisi...I naravno, kao pomoćnik ministra, odmah digne javnu harangu, jer mu, kao poštenjačini i moralnoj vertikali, strašno smetaju povlastice, razne prednosti i uhljebništvo! Naravno, drugih. Vlastite su OK, ipak je on dijete poginulog u Domovinskom ratu, ne? Moralno i vjerodostojno, nema što! Poput svih ostalih likova iz bijedne hrvatske politike...

Avatar Based Croat
Based Croat
12:07 12.04.2019.

Šta ovaj trabunja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije