Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIG-ovi

Prezentacija moći: Danas ćete čuti probijanje zvučnog zida

Migovi
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/4
28.04.2017.
u 10:42

Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, piloti aviona MIG-21 će danas od 90 do 16 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih može biti probijanja zvučnog zida, priopćeno je iz MORH-a.

Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije, na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, navodi se u priopćenju.

Komentara 8

DE
deda1234
12:41 28.04.2017.

a cuj naslova!! 😂

SS
sokac sa drave
10:53 28.04.2017.

Evo poruke sta ce se desiti ako narod izadje na masovne prosvjede.Cudno nece probijati zvucni zid jedino u kamenjar domoljubnoj regiji.Idemo probati zbrojiti koliko je dva plus dva.

MA
Makinja
11:42 28.04.2017.

Bravo decki, samo naprijed. Imate najvise sati naleta u najstarijim avionima. Svaka cast!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije