Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA – U posljednja 4 mjeseca 470 radnika 'KIO' keramike u Orahovici više od 50 dana bez posla
Povratak na članak

Prezaduženi 'KIO' od države traži pomoć za plin i sirovine

Prezaduženu tvrtku, s potraživanjima od oko 260 milijuna kuna, kako je upravi obećao Damir Polančec, potpredsjednik Vlade RH, trebala bi dokapitalizirati država.

Komentari 6

DU
Deleted user
16:36 24.10.2009.

Ma s kojim pravom novce poreznih obveznika država daje za saniranje privatnih firmi koje su dovedene do stečaja pljačkom i nesposobnošću... Koji bezobrazluk... 300 miliona kuna su oteli građanima s kriznim porezom za tu sanaciju...

VL
UD
udrimuski
17:26 24.10.2009.

zašto revizori nisu odmah došli u firmu, zašto se gospodi iz kia dalo tjedan dana vremena do revizije... kako ta revizija nije prije ništa našla, pa gdje mi živimo?

VL
KO
kompa
19:24 23.10.2009.

sad ce precednik srediti sto se brinete,on ima rjesenje za sve ipak je to njegov grad

VL
UD
udrimuski
17:21 24.10.2009.

sramota bi bilo da dotičnom direktoru ostane i jedna kuna. nije ju zaslužio. moja djeca jedu kruh na knjigu, a pošteno sam radio za svoj novac u dotičnoj firmi. također treba pogledati sve institucije, članove nadzornog odbora i ostale daa se vidi njihova odgovornost jel nije istina da se ovo moglo sakriti od revizije i organa vlasti... kako se tek sad otkrilo da je dug toliki?

VL
UD
udrimuski
10:29 24.10.2009.

ma kome je to od radnika sjeo krizni porez kad sa noćnim smjenama imaju po 2500kn. ili manje. jedino gospodi šefovima i administraciji koji bolje nisu niti zaslužili, rezultat njihovog rada je očigledan...

VL
FE
febo72
12:00 24.10.2009.

pa da sad neka država sanira ono što je gospodin Krmpotić dotero u propast neka uskok malo pregleda njegovu privatnu imovinu i drugu firmu u ZG pa će se vidjet gdje su novci otišli ima još takvih firmi u Orahovici nekadašnj Slavonija-hrast nije mogao radit pod vodstvom Kelave a sad kad je njegov nećak kupio firmu sad cvijetaju ruže gospodin Kelava vozi Tuarega a nećak novu C-klasu to je privatizacija i pljačaka na Hrvatski naćin

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.