Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ŠEĆERANE
Povratak na članak

Prevrnuo se kamion na virovitičkoj obilaznici, promet zatvoren

Ozlijeđeni vozač prebačen je u Opću bolnicu Virovitica, a prema neslužbenim informacijama do nesreće je došlo nakon što je vozač kamiona prešao na suprotnu stranu kolnika te se okrenuo na cesti nakon pokušaja da izbjegne slijetanje u duboki kanal.

Komentari 1

BO
bokica
11:20 13.09.2019.

Covjeku su prispavalo vozio je dan i noc.Tako je kad se dozvoli ulaz u zemlju umornim vozacima koji na granici cekaju deset sati da predju granicu a prethodni dan tovare robu .Utovar jedan dan granica jednu noc pa opet voznjaa bez pauze atahografski listici se na granici bacaju i zapocinje se nova voznja tako da se je za volanom i po 35 sati.To niko ne kontrolise.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.