Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HGSS NA TERENU

Drama kod Jasenovca, prevrnuo se čamac: Jedna osoba poginula, druga spašena, treća nestala

Slavonski Brod: Nabujalom Savom plutaju velike količine naplavina
Ivica Galovic/PIXSELL
14.12.2022.
u 17:39

Nesreća se dogodila na području naselja Mlaka, a zbog visokog vodostaja Save trenutačno je zatvorena lokalna cesta između naselja Košutarica i Mlaka.

Kako doznajemo na području Jasenovca nešto prije 16 sati nabujala voda je prevrnula čamac u kojem su bile tri osobe, dva muškarca i žena. Ženska osoba je spašena, jedan muškarac je pronađen mrtav dok se za trećom osobom i dalje traga.

Nesreća se dogodila na području naselja Mlaka, a zbog visokog vodostaja Save trenutačno je zatvorena lokalna cesta između naselja Košutarica i Mlaka. Radi se o području retencije Mokro Polje gdje se zbog visokog vodostaja pušta Sava. Lokalna cesta tada je potopljena pa lokalno stanovništvo za prelazak do Mlake koristi čamce.

Okolnosti još nisu sve poznate, no na terenu su pripadnici HGSS-a, policija i vatrogasci koji traže nestalog muškarca.

„Policija je nešto prije 16 sati  od Centra 112 dobila dojavu o prevrtanju čamca u kojem su bile tri osobe. Jedna je spašena, jedna je smrtno stradala, a za trećom se traga“ – potvrdio nam je glasnogovornik Policijske uprave Sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik.

Doznajemo kako je riječ o ljudima uz Jasenovca koji su išli obići svoju stoku na slobodnoj ispaši kod sela Mlaka te su morali prijeći poplavljeno područje.

VIDEO: Ravnatelj sisačke bolnice o smrti bebe: Pokušali smo reanimaciju više puta, uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar alien79
alien79
19:28 14.12.2022.

Oho, širi se popis u JUSPu....

DU
Deleted user
18:13 14.12.2022.

sta ti je zivot, u trenu si na drugoj strani

DJ
Dodaj Juri
17:53 14.12.2022.

Valjda se jedna osoba utopila, a ne poginula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije