Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozač ozlijeđen

Puknula guma pa se prevrnuo kamion pun papira

kamion,prevrnuo se
Foto: Željko Gašparović
1/4
22.08.2014.
u 13:54

Šleper se jutros prevrnuo na dijelu prometnice između Kutine i Novske

Tijekom dopodneva podignut je i s južnog kolnog traka autoceste A3 uklonjen kamion šleper koji se jutros prevrnuo na dijelu prometnice između Kutine i Novske.

Prema iskazu vozača kamiona bugarskih registracijskih oznaka, koji je prevozio role papira, do prevrtanja je došlo nakon puknuća gume na vozilu. Kamion se nakon toga prevrnuo na bok i odsklizao na metalnu elastičnu ogradu koja dijeli smjerove na auto cesti. Vozač je u prevrtanju zadobio lakše tjelesne ozljede, a nitko drugi u ovoj nezgodi nije stradao.

Prikolica i kamion uspravljeni su uz pomoć mehanizacije i novljanskih vatrogasaca. Za vrijeme intervencije promet tim dijelom A3 odvijao se otežano zaustavnim trakom.

>>Biciklist lakše ozlijeđen nakon pada s bicikla

>>Prebrzo vozili - jedan bez vozačke, drugi pijan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije