Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Prevrnuli se autobus i kamion, tri osobe ozlijeđene

sudar
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/9
27.01.2010.
u 11:31

U autobusu je lakše ozlijeđena jedna osoba, a u kamionu za prijevoz fekalija, koji se okrenuo na krov i zabio u autobus, kako doznajemo, ozlijeđeni su vozač i suvozač.

PIROVAC - Autobus i kamion za prijevoz fekalija prevrnuli su se jutros oko sedam sati zbog leda na kolniku na istom mjestu na Jadranskoj cesti kod predjela Kapela, nedaleko od skretanja za otok Murter.

U autobusu je lakše ozlijeđena jedna osoba, a u kamionu s fekalijama, koji se prevrnuo na krov i zabio u autobus, kako doznajemo, ozlijeđeni su vozač i suvozač.

Autobus Čazmatransa i kamion vožnju su završili u kamenjaru pored ceste pa je velika sreća da ova nesreća nije završila s mnogo težim posljedicama.

Podsjetimo da je zbog čestih tragičnih nesreća kod Kapele ta lokacija prozvana prometnom crnom točkom. Zbog toga su nedavno prosvjedovali žitelji Murtera i predstavnici lokalne vlasti, koji su od mjerodavnog ministarstva zatražili hitnu rekonstrukciju spomenutog križanja najavivši da će u protivnom prirediti prosvjede.

Inače, promet je otežan na svim glavnim i lokalnima cestama u Šibensko-kninskoj županiji zbog snijega, ledene kiše i leda na kolnicima. Iz policije javljaju o više prometnih nesreća.

I Konzumov šleper sletio u maslinik kod crne točke na Kapeli
Nedugo nakon nesreće na Jadranskoj cesti u kojoj su sletjeli Čazmatransov autobus i kamion za prijevoz fekalija tvrtke Toi Toi, nedaleko od tog mjesta s prometnice je izletio i šleper poduzeća Konzum.

U ovoj nesreći nitko nije ozlijeđen, no zbog toga je na dulje vrijeme obustavljen promet između Kapele i Pirovca. Tegljač karlovačkih registarskih oznaka oko podneva je navodno počeo pretjecati drugi kamion, no zbog snijega i leda na cesti pretjecanje je okončao u masliniku pored ceste.

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin krenuo je u obilazak te prometne crne točke zbog koje su već tražili razgovor s premijerkom kako bi se rekonstruiralo to opasno križanje.

- Zasad znam da nam je uništeno autobusno ugibalište i hortikultura - kazao je Klarin koji, kako kaže, čitav dan dočekuje vijesti o prometnim nesrećama kod Kapele.

Komentara 2

Avatar kos
kos
13:56 27.01.2010.

Dok dođe policija mraz će se otopiti,to je uvijek tako kod nas a u policijskom izveštaju stajati će :suha cesta,sunčano,vidljiost odlična itd. a ti se jebi po sudovima pet godina i vuci svjedokei advokate i dokazuj istinu to je moje iskustvo.Predmet moj još nije rješen.

MM
Mladen Miletić
12:33 27.01.2010.

kamion za prijevoz fekalija, koji se okrenuo na krov i zabio u autobus, kako doznajemo napravljeno je zaista veliko sranje kod Pirovca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije