Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijana Slovenka

Prevrnula se Corsom na krov, a potom vrijeđala policajce

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
26.03.2014.
u 11:57

Mlada žena nije bila ozljeđena, na policajce je sasula bujicu uvreda, a nakon triježnjenja u policiji na Prekršajnom sudu u Delnicama izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 5000 kuna

Prošloga vikenda u preventivno-represivnoj akciju usmjerenoj na sprječavanje vožnje pod utjecajem alkohola primorsko goranska policija je među pijanima za upravljačem zatekla i dvije žene, no, kad se pogleda kakvo je bilo stanje u prometu u tjednu koji je prethodio "akcijskom vikendu"  otkriva se da  Krčanka i Slovenka  nisu jedine žene koje su pod utjecajem alkohola sjela za upravljač.

Što više, od 50 vozača koji su zatečeni pijani u vožnji neslavni tjedni rekord po koncetraciji alkohola pripada također ženi. Mlada Slovenka, 21 godišnjakinja, upravljala je svojom Opel corsom s koncentracijom  alkohola u organizmu od 2,48 g/kg . Ona je 17. ožujka oko 18 sati  vozeći se iz smjera Tršća prema naselju Selo na čabarskom području izgubila kontrolu nad vozilom,  prešla  na zemljanu uzvisinu uz cestu nakon čega se vozilo prevrnulo na krov i zaustavilo na kolniku.

Mlada žena nije bila ozljeđena, na policajce je sasula bujicu uvreda, a nakon triježnjenja u policiji na Prekršajnom sudu u Delnicama izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 5000 kuna,  zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole ma području Republike Hrvatske u trajanju od 6 mjeseci i novčana kazna zbog vrijeđanja policajca. 

>> U BiH uhićena pijana Zagrepčanka: Čudno se ponašala u bolnici i vrijeđala policajce

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije