Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed

Prevareni radnici Kio keramike u stečaju osnovali udrugu

KIO
Dragutin Šantoši
29.08.2011.
u 19:46

Najveća pljačka u Hrvatskoj od 500 milijuna kuna u medijskoj blokadi

 

ORAHOVICA - Na osnivačkoj skupštini Udruge vjerovnika i bivših djelatnika Kio keramike Orahovica u stečaju više od 200 radnika istaknuto je da će se Udruga zalagati za naplatu neisplačenih potraživanja, što bolju prodaju imovine stečajnog dužnika te nastavak proizvodnje i očuvanje što većeg broja radnih mjesta.

Radnici su izrazili nezadovoljstvo zbog medijskee blokade najveće pljačke u Hrvatskoj u kojoj su država i vjerovnici ostali bez više od pola milijarde kuna. Radnici potražuju više od 20 milijuna kuna.

Kio keramika u stečaju šesti put se prodaje na javnoj dražbi za cijenu od 53 milijuna kuna. Uporni radnici, vjerovnici, kažu da neće odustati od svojih prava i radnih mjesta koje su uništili privatizacija i kriminal.

Ključne riječi

Komentara 6

BC
BCA
21:48 29.08.2011.

Ako Stipu privedu, onda je to sigurno zbog ove firme

DU
Deleted user
21:41 29.08.2011.

tek toliko za one koji ne znaju, jer novine poput vecernjeg ti ni pod cjenu zivota ne bi objavile. Obitelj Mesic (onog bivseg predsjednika) je dio vlasnicke strukture KIO keramike.

UT
utatica
23:35 29.08.2011.

Stipe vam je osigurao lovu a vaš diša s tom lovom plaćao derneke sa severinom i terezici zakupio dvoranu u Parizu, sve ste to znale i čkomile, e sad više ne-ma ni za Ševu nacionale ni za Terezu ni zaa vas, a i Protega je u čorki a mesić više niej predsjednik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije