Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrnute uloge

Preuzeli ulogu tužitelja: Peveci zatražili da policija ispita Šketa

'03.12.2009., Bjelovar - Slucaj Pevec, Zdravko Pevec nakon bjesomucne potrage za njim, uskrsnuo u Bjelovaru, kao i njegova supruga Visnja koja nije mogla suzdrzati suze Photo: Damir Spehar/PIXSELL'
'Damir Spehar/PIXSELL'
15.10.2012.
u 20:51

Nakon što je Odvjetništvo odbacilo prijavu, Peveci su iskoristili zakon i kao tužitelji preuzeli Šketov kazneni progon

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru odbacilo je kaznenu prijavu protiv Darka Šketa, bivšeg stečajnog upravitelja i predsjednika uprave novog dioničkog društva Pevec, koju su Višnja i Zdravko Pevec podnijeli zbog krivotvorenja službene isprave.

Nakon što je odvjetništvo odbacilo prijavu, oštećenici su iskoristili zakonsku mogućnost i kao tužitelji preuzeli kazneni progon te od istražne sutkinje Anke Turek Novak zatražili ispitivanje osumnjičenog, kazala je Dajana Valentić Barberić, glasnogovornica Županijskog suda u Bjelovaru. Danas oko 9 sati tako je u bjelovarsku policiju stigao Darko Šket, a potom i bračni par Pevec.

Iznenađen prisutnošću novinara, Šket je odbio komentirati svoj dolazak u policiju. Sudbina postupka, kako je objasnila glasnogovornica suda, dalje je u rukama bračnog para Pevec, koji će odlučiti hoće li odustati od optužnice protiv Šketa. Ispitivanjem na policiji zadovoljena je forma jer po novom ZKP-u ne može se podnijeti optužnica prije nego što se ispita osumnjičenik.

Komentara 14

OB
-obrisani-
21:07 15.10.2012.

Ajde pustite ljude na miru...oteli ste im firmu koja je uspješno radila a još uvijek radi....kolko ja vidim odljično ...radi samo sa drugom ekipom koju je vladajuča kasta postavila da bi dobivala svoj tal u frtetmi...pa di vi žiovite narodee u možda nekoj uređenoj zemlji...naprimjer bavarskoj...

IN
intersanctum
21:07 15.10.2012.

hm gdje ima dima ima i vatre, mada sumnjam, lik mi je susjed i neznam baš da ima prste u nekoj muljaži, nikad se nezna

PO
pojedinac
21:03 15.10.2012.

Šket Darko,liti njegov brat,je imao firmu ,ali kad se počelo nuškati oko Polančeca ,on je tu firmu pod hitno likvidirao. Kak bi se reklo tu neš ne štima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije