Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan grada

Pretvoriti Ozalj iz bisera prirode u središte turizma

'27.04.2012., Ozalj - Proslava Dana grada i dodjela javnih priznanja u Osnovnoj skoli Slave Raskaj. Doktorica Nada Dikovic, dobitnica javnog priznanja.  Photo: Dominik Grguric/PIXSELL'
'Dominik Grguric/PIXSELL'
29.04.2012.
u 14:11

Javna priznanja uručena su tvrtkama Bagrem i Guštin, udruzi Zorkovac te ravnateljici ozaljskog Doma Zdravlja Nadi Diković

Ozalj je sigurno jedan od značajnih bisera prirode, koji sadrži mnogobrojne, za turiste još neotkrivene destinacije. Zato je pred nama puno posla da te turističke potencijale pretvorimo u prepoznatljiv turistički proizvod i da ga, naravno i naplatimo – rekla je gradonačelnica Ozlja Biserka Vranić na proslavi Dana grada koja se održala u Osnovnoj školi Slave Raškaj.

 

Gradonačelnica Vranić je naglasila da će se uz razvoj kontinentalnog turizma gradska vlast zalagati i za niz manjih projekata koji su od interesa za obične, ‘male’ ljude. Na svečanosti je posebno pohvalila rad mnogobrojnih udruga. Napomenula je da većina ne čeka proračunski novac, nego predlažu i potiču projekte kojima se sami financiraju. Podijeljena su i javna priznanja zaslužnima.

Za poseban doprinos razvoju gospodarstva priznanja su uručena tvrtki Bagrem vlasnika Tihomira Razumića koja se bavi obradom drveta te Guštinu, tvrtki za završne radove u građevinarstvu vlasnika Borisa i Željka Guština. Gradsko priznanje je dobila i Nada Diković, ravnateljica Doma zdravlja Ozalj, koja je uz niz manjih akcija tijekom posljednjih godina uspjela ostvariti projekt ambulante zdravstvene zaštite žena i fizikalne terapije. Nagrađena je i udruga Zorkovac poznata po svojim projektima Hot spot Ozalj - širokopojasnog interneta na ruralnom području i solarne rasvjete u mjestu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije