Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ljubi bližnjeg svog'

Pretukli ga u školi jer je ateist

gruzija
Foto: Screenshot
23.06.2015.
u 10:10

U stvarnom životu oni koji za sebe kažu da su vjernici, znaju itekako diskriminirati svoje bližnje. Jedan takav slučaj pronašli smo u Gruziji

Ljubi bližnjeg svog kao samog sebe. To je jedno od temeljnih načela vjere, bez obzira na to radilo se o kršćanima, muslimanima ili židovima. U stvarnom životu oni koji za sebe kažu da su vjernici, znaju itekako diskriminirati svoje bližnje. Jedan takav slučaj pronašli smo u Gruziji.

U zemlji u kojoj 80 posto žitelja sebe opisuje kao "velike vjernike" već nekoliko godina postoji zakon koji štiti religiozne manjine. Ali samo na papiru.

Ključne riječi

Komentara 47

TT
tik tak
11:02 23.06.2015.

Pa niste po tom pitanju trebali ići čak u Gruziju,mogli ste i u susjednu Srbiju gdje kao katolik nećete biti samo pretučeni već i protjerani..!

BO
Bogodol
10:45 23.06.2015.

U opće me ne zanima kakva je situacija u svijetu, u prvi mah sam pomislio da se ovo desilo kod nas no koliko mediji truju klimu traže po svijetu ne željene situacije i frustriraju Hrvatski Narod. mene zabrinjava sadašnja situacija gdje političari neprijateljskog razmišljanja iz susjedstva dolaze u Hrvatsku Državu i govore ogavne gadosti i laži, one stvari sa kojima se mentalno slaže garnitura na vlasti ali radi izbora nesmije reći. Ono sa Vulinom ili nadriumjetnik iz Rijeke (Frljić) ne bi me iznenadilo da su pobjedili milošević i Šešelj pa da se takve stvari događaju no uspjeli smo se oružjem obraniti, ali sad nam sol na rane stavljaju i tuku nas u zdrav mozak razni Pupavci, Pusići, Frljići itd. molio bih VL da postane ozbiljna novina kakav je bio prije 15-tak godina i ne kupi po svijetu razne gadosti i zvučnim naslovima ih protura Hrvatskom Narodu, žalosno ali istiniti da je Glas Koncila jedina normalna novina koja normalnom čovjeku neće izazvat mučninu u želucu, ostali traže senzacije koje su ponekad ispod svake mjere. u želucu

LI
liskovaca
10:23 23.06.2015.

ajde budite principijelni pa napišite što Izrael radi muslimanima samo zato što su druge vjeroispovjesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije