Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Zagrebu

Pretukli Francuze jer im nisu dali novac za alkohol

tučnjava
VL
12.08.2011.
u 21:12

Mladić (20) iz Francuske teško ozlijeđen nakon što ga je pretukla skupina Zagrepčana

S teškom ozlijedom glave završio je u KB Dubrava 20-godišnji mladić kojega je u petak rano ujutro pretukla skupina zagrebačkih mladića. Dvojica Francuza su se, naime, prvo družila sa Zagrepčanima nakon čega su ih Hrvati pretukli jer im mladići nisu htjeli dati novac za alkohol, piše Slobodna Dalmacija.

Drugi Francuz (21) prošao je bez ogrebotina. Francuzi su pretučeni jutros oko pet sati u zagrebačkoj Paromlinskoj ulici kod Glavnog kolodvora. Policija traga za napadačima.

Komentara 38

KO
komentarko
21:28 12.08.2011.

@Građanski: Želiš reći da Zagrepčani ne bi nikad nikoga istukli? Gdje ti živiš!?

SI
singidunum
23:43 12.08.2011.

Šta sad? Divlji u Splitu,divlji u Zadru, dođosmo do toga da su i u Zagrbu divlji.

KR
kreker
21:42 12.08.2011.

Na tom pordučju se skupljaju sk****e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije