Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u solinu

Pretučenoj ženi u bolničku sobu upao muškarac: Možda mi je htio nešto napraviti

kbc split
Ivo Cagalj/PIXSELL
11.07.2019.
u 13:23

Primijetila ga je gospođa koja leži u susjednom krevetu te ga je glasno upitala što želi

Nepoznati muškarac pokušao je u ranim jutarnjim satima ući u bolničku sobu B.R.(38), žrtve brutalnog napada u Solinu u ponedjeljak oko ponoći. Na vratima sobe u prizemlju KBC Split primijetila ga je gospođa koja leži u susjednom krevetu te ga je glasno upitala što želi. Na njene riječi probudila se i B.R. koja je spavala u svojem krevetu te je i ona vidjela istu osobu. Kada je vidio da žrtva solinskog napada nije sama u sobi, muškarac se okrenuo i pobjegao, javlja Slobodna Dalmacija.

Nakon toga stigla je i policija koja je razgovarala s B.R. i s njenom cimericom koja je podrobno opisala posjetitelja. B.R. nije mogla točno opisati kako je izgledao jer je još uvijek bila u polusnu kada ga je vidjela. Međutim, njena cimerica unatoč poodmakloj dobi, opisala je muškarca. Navela je visinu, građu, boju kose i odjeću u kojoj je bio.

– Ne znam što je želio, možda mi je htio nešto napraviti, a možda samo zaprijetiti. Sigurna sam kako nije imao dobre namjere ako je pobjegao kada smo ga primijetile – rekla je policajcima B.R.

Za napadačima koji su polomili 38-godišnjakinju još uvijek se traga, za sada je poznato da ih je bilo više. Nesretnu ženu su dočekali oko 23.30 sati na predjelu Mezanovci i divljački je namlatili. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
13:34 11.07.2019.

Udboland ide dalje, sve je omoguceno da se iz propasti ide u propast.

CH
chemica
13:40 11.07.2019.

Neka je prvo ubiju, pa će tek onda pljenki svečano da obeća uvođenje zaštitarske službe u bolnicu. Ili će možda i pacijenti dobiti status "službene osobe" kao socijalni radnici uskoro, ali tek nakon što je i njih osmudilo olovo. Ljudi, bolesno vam je ovo. Tako živjeti...Smisao demokracije je da birate najbolje među sobom. Ne pljenkije i zokije.

NO
Norway
14:36 11.07.2019.

Pa dobro novinari zar ste morali dovesti cimericu u opasnost, zar niste mogli drugačije napisati ovaj članak nego informirati napadače tko je svjedok? Sada ćete mi brisati komentar jer ne trpite kritiku za svoju glupost, a o policiji da ne govorimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije