Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ U SUZAMA

Pretučeni Nino Čengić pokopan na varaždinskom groblju

Varaždin: Sprovod Nine Čengića koji je preminuo nakon što je bio pretučen
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
02.06.2021.
u 15:11

Četvero osumnjičenih privedeno je te im je određen istražni zatvor od mjesec dana

Pretučeni profesor engleskog jezika Nino Čengić (35) pokopan je u srijedu na varaždinskom groblju. Obitelj i bližnji u suzama su ispratili Ninu koji je preminuo u subotu.

Podsjetimo, 35-godišnji Nino preminuo je od posljedica teških ozljeda koje mu je nanio četvorac iz Varaždina. Više puta su ga udarali nogama i rukama, nakon čega su ga ostavili da leži na asfaltu i prekrili ga kartonskom ambalažom. 

VIDEO Varaždin: Sprovod Nine Čengića koji je preminuo nakon što je bio pretučen

Četvero osumnjičenih privedeno je te im je određen istražni zatvor od mjesec dana. 

 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
15:34 02.06.2021.

Počiva u miru

DU
Deleted user
16:29 02.06.2021.

Društvo koje odgaja moralne bogalje prije ili kasnije otići će u sunovart. Djecu treba "vuć za uši" dok je na vrijeme! Jer od društva,medija,obrazovnog sustava -nemaju što naučit! Lana i katanac?Zatuć nekog na smrt? Što je to s nama ljudi?? Kulturica je bejzbol palicom nekom slomit noge ili u krajnjoj tetejac,a ne ovo.Divljaštvo,sadizam!Još se pomokrit na žrtvu? Da se zapitaš koliko bolesnika hoda uokolo?I kakvo smo to društvo postali??Svi smo kao "bez osigurača".Jedna kriva riječ i mirni ljudi,dobri susjedi,"aktivisti" postaju ubojice??

Avatar R & I
R & I
17:11 02.06.2021.

Odredjen pritvor od mjesec dana.... država banana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije