Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznat policiji

Pretučeni mladić u komi, policija 33-godišnjaka prijavila za pokušaj ubojstva

KBC Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
20.11.2015.
u 11:45

Ozlijeđeni 20-godišnjak ima teške ozljede mozga, hospitaliziran je na jedinici intenzivnog liječenja i u dubokoj je komi.

J.B.K. (33) iz Solina kazneno je prijavljen zbog ubojstva u pokušaju 20-godišnjaka za čiji život se bore liječnici u splitskom KBC-u. Liječnici su o teškom ozljeđivanju mladića izvijestili policiju, koja je dolaskom u bolnički krug u automobilu marke škoda fabia zatekla počinitelja i još jednog mlađeg muškarca.

Oni su u četvrtak iza 18 sati teško ozlijeđenog 20-godišnjaka i doveli na Hitni kirurški prijam. Policija  je izvijestila da je kriminalistička obrada završena i 33-godišnjaka sumnjiče da je, dok su se nalazili u osobnom automobilu, fizički napao 20-godišnjaka i nanio mu teške i po život opasne ozlijede. Doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Ozlijeđeni 20-godišnjak ima teške ozljede mozga, hospitaliziran je na jedinici intenzivnog liječenja i u dubokoj je komi.  Joško B.K. ima debeli kazneni dosje zbog pljački, krađa, nasilničkog ponašanja…

Prije 8 godina fizički je napao je svoju bivšu djevojku, kojoj je imao zabranu prilaska, i njezino društvo ispred kafića.

>>Policajac teže ozlijeđen nakon što ga je diler gurnuo na pod

Komentara 5

DU
Deleted user
12:10 20.11.2015.

Ako bude imao sreće sudit će mu Maja Šupe, pa će još dobit i odštetu jer mu je napasnik sa glavom razbio šake!!!!

ZA
zambezi
15:08 20.11.2015.

To je nazalost hrvatska realnost. Nasilnici,lopovi,kriminalci proalze najbolje i nitko ih ne osudjuje na dozivotni zatvor . Ali ako nemas pojas ili upaljena svjetla na autu ode ti u remetinec.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:35 20.11.2015.

Dok vi mrzite sirijske izbjeglice, hrvati se ubijaju medjusobno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije