Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pretrpjela četiri nesreće u nizu: Ničeg se ne sjećam, ali živa sam!

sudar
Foto: 24 sata
1/2
Autori: sk/VLM, IČ/VLM
24.02.2010.
u 20:13

Danijela M. (32) iz Čepina dva puta se zabila u zaštitnu ogradu i oba puta, kada bi izašla iz automobila, udario ju je automobil.

Danijela M. (32) iz Čepina imala je sreće što je preživjela prometnu nesreću koju je izazvala u srijedu oko 14 sati kod Samobora na autocesti A3.

1. nesreća: udarila u ogradu

Vozeći se u smjeru sjeverozapada u renault meganu osječkih registracija, skrenula je prvo izvan lijevog ruba kolnika te udarila u središnju metalnu ogradu od koje se i odbila.

Vozačica je prešla u suprotnu traku te ponovo udarila u zaštitnu ogradu na sjeveroistočnoj strani.

2. nesreća: Nastavila pješice, pa je pokupio auto

Iz neutvrđenog je razloga zatim izašla iz auta te krenula pješke u smjeru zapada pa je na nju, dok je pokušavao zakočiti, naletio peugeot 206 zagrebačkih registracija kojeg je vozio 30-godišnjak.

Danijela M. je od siline udarca pala na kolnik, a vozač peugeota joj je pomogao da se vrati do svog auta kojeg je upalila i ponovo krenula u smjeru zapada.

3. nesreća: Ponovno u autu, udarila u kamion

Nije prošlo dugo, autom je pak udarila u desnu bočnu stranu kamiona slovenskih registracija u kojem je bio 28-godišnjak. Kamion ju je odbacio prema zaustavnoj traci.

4. nesreća: Izlazi iz auta, udara je drugi kamion

Vozačica po drugi put izlazi iz auta i opet kreće pješice dalje. Daleko nije stigla. Udara je kamion đakovačkih registracija kojeg vozi 39-godišnjak, a ozlijeđena ostaje ležati na sredini ceste.

Ubrzo je vozilom hitne pomoći prebačena u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Danijela u šoku

- Još sam u šoku. Uopće ne znam što je bilo, ne sjećam se ničega. Samo sam se probudila u bolnici i sve me je boljelo, rekla je Danijela za 24 sata.

Ne sjeća se detalja nesreće, ali je svjesna da je imala sreću. - Boli me sve, ali bit ću dobro. Bogu hvala, živa sam - dodala je Danijela.

Komentara 9

JO
Johny1973
03:25 26.02.2010.

Takvima treba uzet vozačku.

OB
-obrisani-
05:10 26.02.2010.

A taj pametnjakovic sto ju je prvi udario , vratio ju do auta i poslao ju da se i dalje voza po cesti, mnogo pametan decko!!! Umjesto da je pomogao zeni , pozvao hitnu i osigurao mjesto nesrece, svasta, bar se tako iz clanka moze zakljuciti !

TY
Tyrael
23:59 25.02.2010.

To scenarij za crnu komediju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije