Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naletio na pješaka

Predsjednik Gradskog vijeća Vukovara: U šoku sam. Otišao je jedan mladi život

Igor Gavrić
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/3
23.01.2016.
u 17:00

- Nesreća se dogodila kada su tri osobe pretrčavale cestu i to kada je za pješake bilo crveno svjetlo - kazao nam je Igor Gavrić.

Nešto manje od sat vremena poslije ponoći, gotovo u središtu Vukovara, došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 30-godišnji Vukovarac.

Prema informacijama iz policije do prometne nesreće došlo oko 00.50 sati kada je 30-godišnjak pretrčavao cestu dok je za pješake važilo crveno svjetlo na semaforu. – U tome trenutku  naišlo je osobno vozilo Mercedes kojim je upravljao 36-godišnji Vukovarac koji je udario 30-godišnjaka. Utvrđeno je kako vozač u krvi nije imao alkohola - rekla je glasnogovornica PU Maja Barbarić. 

Mercedesom je upravljao predsjednik Gradskog vijeća Grada Vukovara Igor Gavrić. – Istina je da sam ja vozio automobil. Nesreća se dogodila kada su tri osobe pretrčavale cestu i to kada je za pješake bilo crveno svjetlo. I svjedoci su to potvrdili kao i da ja nisam kriv. Nisam imao niti alkohola u krvi. Strašno je. Još uvijek sam u šoku jer je otišao jedan mladi život - rekao je Gavrić. 

>> U naletu automobila poginuo pješak

Komentara 41

BE
berogrga
17:21 23.01.2016.

Žalosno.

Avatar maxist
maxist
17:53 23.01.2016.

svaki dan već dosta desetljeća vozim u najgušćem prometu i svakodnevno vidim svašta a pješaci sve češće silom i pod crvenim hrpimice prelaze cestu pa čekaj i na zelenom i na crvenom, mobitel u ruci i uzduž ukoso šeću preko ceste ,.biciklisti i sad usred zime ko kamikaze sijevaju i voze slalom po cesti,pločniku ,travnjaku, Vozači su pod kamerama i stacionarnim i u pokretu, čak su uvedene anonimne prijave i sms .....Čovjek kojem se desilo ovo uvijek će nositi sliku u glavi a mlad čovjek ode.....Kome se to u ponoć žuri i kuda....??

DU
Deleted user
18:19 23.01.2016.

U prometu pravila vrijede jedino za vozače. Ostali mogu kako hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije