Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjeno

Pretražili mu stan pa mu našli prikriveno oružje - olovku s komadom streljiva

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
02.10.2020.
u 10:47

Ovakvo prikriveno oružje pripada kategoriji A, koje je građanima zabranjeno nabavljati i posjedovati.

Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru policija je pretražila dom i druge prostorije 25-godišnjaka iz Bobote, kao i njegov osobni automobil, te je tom prilikom pronađeno „prikriveno oružje“.

Kako pojašnjavaju iz PU Vukovarsko – srijemske radi se o oružju izrađenome u obliku olovke unutar kojega se nalazio jedan komad streljiva te 41 komad pripadajućeg streljiva kalibra 22. Sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana, ovakvo prikriveno oružje pripada kategoriji A, koje je građanima zabranjeno nabavljati i posjedovati.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, 25-godišnjak je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz policije. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:55 02.10.2020.

Nacionalnost? Ili možemo reći zna se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije