Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Pretplatite se na premium do 5. kolovoza po akcijskoj cijeni od 111 kuna, umjesto 299 kuna!

PREMIUM plus E-NOVINE VIZUAL 2
25.07.2022.
u 14:54

Ovog puta snizili smo cijene dvaju paketa, godišnji premium možete kupiti po cijeni od 111 kuna, stara cijena je 299 kuna. Uz to, pripremili smo vam i poseban paket premiuma i e-novina po cijeni od 399 kuna, stara cijena je 659 kuna.

U našoj posebnoj premium ponudi koja traje od 25. srpnja do 5. kolovoza u ponoć odlučili smo sniziti cijene godišnje pretplate. Cijena je godišnje pretplate u ovom promotivnom razdoblju 111 kuna, stara cijena 299 kuna, a mjesečna je pretplata 39 kuna (prvi mjesec 9 kuna za nove korisnike), a uz navedene pretplate, tu je i paket premiuma plus e-novine po promotivnoj cijeni od 399 kuna, stara cijena je 659 kuna. Ova ponuda traje od ponedjeljka 25. srpnja do 6. kolovoza u ponoć. Ponudu možete pogledati ovdje: https://www.vecernji.hr/kupipremium.

Premium sadržaj nudi nekoliko mogućnosti: 

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 
  • minimalan prikaz oglasa 
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike
  • redovni newsletter.

Premium sadržaj možete prepoznati po tome što ima nadnaslov tamnije boje sa simbolom krune. 

Za ljubitelje online i tiskanog izdanja pripremili smo poseban paket. Odlučili smo spojiti premium koji pruža čitateljima pristup na sav zaključani sadržaj na našem portalu i e-novine koje vam pružaju pristup na tiskano izdanje u PDF formatu. Nudimo vam premium plus e-novine Večernjeg lista po cijeni od 399 kuna godišnje. To znači da za manje od 1,1 kune dnevno možete čitati neograničeno sav sadržaj iz novina i s portala Vecernji.hr. Ponudu možete pogledati ovdje: https://www.vecernji.hr/kupipremium

Što se tiče e-novina, večer prije prodaje na kioscima možete čitati svoje omiljene novine u PDF izdanju na webu ili uz pomoć aplikacije eVL s vrhunskim funkcionalnostima koje odgovaraju kvaliteti tiskanog izdanja i uživati u svim prednostima konzumacije sadržaja putem pametnog telefona ili računala. U ovome paketu možete uživati uz neograničeno čitanje tiskanog izdanja u digitalnome formatu s mogućnošću pregleda izdanja Večernjeg lista u posljednjih 10 godina, a uz to dobivate i neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju na našem portalu.

Ako ste poslovni korisnik i želite kupiti više pretplata odjednom, molimo vas da nam se javite na premium@vecernji.net. Na stranici kupi premium možete naći i odgovore na najčešća pitanja.

Posebna ponuda paketa premium i premium + e-novine vrijedi od 25. srpnja do 5. kolovoza u ponoć.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije