Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod jakom zaštitom
Povratak na članak

Press: Sve pojedinosti izručenja Sretka Kalinića Srbiju

Izručen je tijekom noći jer se ujutro očekivao avion s Partizanovim nogometašima koji su izborili plasman u Ligu prvaka.

Komentari 5

KA
Kakma
10:35 26.08.2010.

Tako i treba postupati sa tom \"Zvijeri\".Neka trune propalica rodjen u Zadru i samo na osnovu toga je i dobio Hrvatsku putovnicu,koju je \"Zver\" samo za kriminal koristio.Toliko je zver \"volio\"svoju domovinu.

VL
MA
mališa
14:30 26.08.2010.

U Meljaku su ubijeni Dušan Spasojević i Mile Luković, šefovi zemunskog klana. Akciju je vodio Spasoje Vulević. I umesto da bude osumnjičen za ta ubistva i ispitan ko mu je nalogodavac među političarima, on i dalje obavlja slične delikatne poslove. Ovo samo potvrđuje da se rad službi bezbednosti Srbije, koje su i organizovale ubistvo Đinđića, nije mnogo promenio i da su političke snage koje iza ovog stoje, i dalje vrlo uticajne u Srbiji.

VL
Avatar zanusi13
zanusi13
15:16 26.08.2010.

Spasojević i Luković su likvidirani, tu se uopće nije radilo o opravdanom ubojstvu zbog zaštite svoga ili tuđih života, to je klasična likvidacija obavljena po nalogu s vrha. A to što njihov likvidator još uvijek radi govori o sustavu koji, nažalost, još uvijek prevladava....

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:02 27.08.2010.

Cinjenica je da srbi vec 20 setak godina ocekuju neko cudo i da se sitoacija okrene u njihovu \"lopovsku\" korist.Ali nema svijet vise zivaca da slusa njihove mitove i izgleda ovaj puta ce se svesti na ono sto im pripada (jako malo). A to sto ovoga kace za dindica je normalna stvar ,>Jos ce ga na kraju optuziti za gubljenje kosova tako da imaju krivca za sve.Izgleda srbija je udarila dno dna i sad mole evropu da ih spasi od samih sebe.??? Al nece evropa da cuje zanjih jer nema razloga zato,evropa samo gleda svoju korist a kakve koristi je iko vidio od srbije? Nebi me zacudilo da se pocne ponovo cackati sa oruzjem ako ovo kukanje i plakanje ne pomogne.

VL
BL
Blender
00:17 29.08.2010.

20 godina mu ne gine, jeli on kriv ili ne. Imat ce dovoljno vremena za razmisljanje. Prikvacit ce mu oni jos toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.