Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cenzura na djelu

Press otpustio Arsenijevića nakon gostovanja u Nedjeljom u 2

primorac, jegović i arsenijević
arhiv vl
18.11.2011.
u 18:07

Srbijanski list dao je otkaz proslavljenom novinaru, kritičaru srbijanske državne politike

Srbijanski list Press dao je otkaz novinaru Vladimiru Arsenijeviću, uz službeno obrazloženje da je posrijedi "financijska kriza u kojoj se list nalazi", prenose e-novine. Unatoč tome, Arsenijević smatra da su pravi uzrok njegovi stavovi.

Arsenijević je poznat kao kritičar srbijanske državne politike, između ostaloga agresije JNA na Vukovar. Prošli je tjedan gostovao na HTV-u, u emisiji Nedjeljom u 2 Aleksandra Stankovića, gdje je između ostaloga kritički govorio baš i o toj temi.

O Vukovaru se bavi i njegova prva knjiga "U potpalublju", kao i posljednja kolumna koju je Press objavio. Posljednju kolumnu koju je Arsenijević napisao Press nije objavio, a u cijelosti je možete pročitati ovdje.

Komentara 11

OB
-obrisani-
18:42 18.11.2011.

Naravno, nad takvim se pojedincima, koji razotkrivaju bolne istine - svuda sprovodi negativna slekcija

TH
thekurcula
22:45 18.11.2011.

Ako se možeš identifikovati kao Srbina, pa pljuješ po Srbiji i Srbima, odavno se pokazao veoma lukrativan posao. I jedan broj Srba, pod parolom da pare nemaju ukusa i mirisa, svojski je prionulo na taj posao. U tom društvu je i gore pomenuti gospodin. I šta sad? Mislim, to što je dobio otkaz. On sigurno neče ostati na ulici jer se do sad dosta \"nafatirao\" a, uostalom, može da radi kao pošteni srpski novinar za neke hrvatske novine. Evo, primite ga vi da vam piše kolumne o istini o Vukovaru.

OB
-obrisani-
18:41 18.11.2011.

pročitah sporni članak, koji razotkriva svu bijedu današnjih neo-liberalnih sustava, koji se u tranzicijskim zemljama naših prostora, svode na divlji kapitalizam, besćutnu eksploataciju i pljačku nemoćne većine od strane poslodavaca, trgovaca i političara i tvore tzv. \"kulturu neplaćanja\" - izbjegavanja podmirenja dugova prema poslovnim subjektima i državi od strane upravo tih imućnijih slojeva - klase poslodavaca, vlasnika i trgovaca - mešetara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije