Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potjera

Presretači lovili 68-godišnjaka koji je na motociklu jurio 234 km/h

motorist
Boris Šćitar/Pixsell
09.11.2010.
u 22:46

Začuđeni policajci kazali su kako su mislili da je riječ o nekom mlađem ovisniku o brzinama ponajviše zbog vozačeve kožne jakne te Suzukija Hayabusa, jednog od najbržih motocikala.

Ovih dana i presretači na njemačkim autocestama imaju pune ruke posla. No, itekako su se iznenadili kad su na autocesti kod Kölna zaustavili motociklista koji je jurio 234 km/h. Naime, nakon što je potjera završena, motociklist je skinuo kacigu, a policajci su imali su što za vidjeti - umirovljenika starog 68 godina.

Začuđeni policajci kazali su kako su mislili da je riječ o nekom mlađem ovisniku o brzinama ponajviše zbog kožne jakne te Suzukija Hayabusa jednog od najbržih motocikala.

Nestašni umirovljenik kažnjen je zabranom vožnje na nekoliko mjeseci te sa 680 eura (gotovo 5.000 kuna) novčane kazne.

 

Komentara 11

DU
Deleted user
23:39 09.11.2010.

pa sto, imam i ja 55 godina i ducatija monster 696, to je atrakcija samo u jadnoj maloj i zaostaloj Rvackoj, odje u londonu me i ne primjecuju

Avatar jovanhovan
jovanhovan
06:48 10.11.2010.

Ma možeš si misliti koja vijest? U državi koja nema ograničenja brzine na svim dionicama. Zamislite si kolonu koja ide 180-190 km/h. Ovi naši novinari su ruglo profesije.

HA
HRVATSKA-AVANTGARDE!
23:27 09.11.2010.

to rista ! hehehehhehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije