Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREĐEN MU PRITVOR

Presreo je na putu kući i silovao

Napasnik silovatelj
Pixsell
05.07.2018.
u 14:25

Sumnja se da je A.K. 27. lipnja u 16.10, na jednom puteljku na širem području Zagreba presreo mlađu ženu. Ona se vraćala kući, a napadnuta je u blizini mjesta gdje živi.

Sumnjiči (A.K) ga se za silovanje, a sutkinja istrage zagrebačkog Županijskog suda odredila mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnja se da je A.K. 27. lipnja u 16.10, na jednom puteljku na širem području Zagreba presreo mlađu ženu. Ona se vraćala kući, a napadnuta je u blizini mjesta gdje živi. Sumnja se da ju je A.K. napao, odvukao u grmlje gdje ju je silovao.

Prethodno joj je iz torbice izvadio osobnu iskaznicu te joj je zaprijetio: 'Sada znam tko si i gdje živiš, pa ćeš vidjeti što će ti se dogoditi ako ikome pisneš o ovome'.

Neslužbeno se doznaje da A.K. nema službene adrese već živi kao skitnica te da je osuđivan ranije.

Komentara 12

ME
Menjik
14:47 05.07.2018.

kastrirati i zatvoriti na minimalno 10 godina.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:20 05.07.2018.

vratiti ga odakle je dosao.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
01:12 06.07.2018.

Čovjek je pročitao VL Članak i uputstva : "Evo kako voditi ljubav u vrućim ljetnim danima" pa se dao na poso

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije