Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska pljačka

Presreli kombi za prijevoz novca i pobjegli s milijun kuna plijena

Zagreb: Nepoznati počinitelji orobili vozilo tvrtke Mediteran Security
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
07.03.2017.
u 20:31

Građani su oko 8:30 ujutro javili kako u Ulici Cuglini u Dubravi gori Mercedes.

Nešto više od milijun kuna plijena domogla su se trojica razbojnika koja su u utorak malo prije 8 sati počinila prepad na dvojicu zaštitara koja su kombijem prevozila novac u banku na zagrebačkim Sveticama.

Razbojnici koji su, prema riječima očevidaca, bili naoružani automatskim puškama i maskirani fantomkama zaštitarima su zaprijetili u trenutku kad su se krenuli parkirati u javnu garažu Svetice. Sve se odigravalo na parkingu koji je okružen stambenim zgradama, a zaštitari nisu pružali otpor. Trojac je nakon prepada koji je potrajao dvije-tri minute uspio pobjeći u nepoznato. Do zaključenja ovog broja policija im nije uspjela ući u trag.

Građani su oko 8:30 ujutro javili kako u Ulici Cuglini u Dubravi gori Mercedes. Riječ je u automobilu koji se koristio u pljački, a neslužbeno doznajemo da su na njega stavljene druge tablice. Vozilo je bilo ukradeno.

>> U Zagrebu opljačkan kombi za prijevoz novca

>> Lopovi su u 918 razbojstava u 2016. 'zaradili' 12,1 milijun kuna

Ključne riječi

Komentara 3

BO
bobma
20:44 07.03.2017.

Je l' provjereno gdje su u to doba dana bile tajnice iz vlade, ministarstava, havca i ostalih dvora?

ZA
zajgorec
21:05 07.03.2017.

dobar neki kombi...veeeejiiikkiiii

GM
Gusta magla
01:06 08.03.2017.

Kombi bas ureden za prijevoz novaca.....dajte, najte, od b udale norca delat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije