Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U SPLITU

Presreli ga na ulici i lakše ozlijedili jer je pripadnik LGBT zajednice

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.05.2014.
u 10:20

Incident se, priopćava splitska policija, dogodio oko 14.15 sati u Starčevićevoj ulici u Splitu

Muškarac (31),  lakše je ozlijeđen nakon što ga je u subotu u 14.15 u Splitu, presrela i napala skupina mlađih muškaraca. Kako je priopćila splitska policija, motiv napada najvjerojatnije je činjenica što su 31-godišnjak i 22-godišnjak koji je bio s njim u društvu pripadnici LGBT zajednice. 

Njih su dvojica u Starčevićevoj ulici naletjela na skupinu mlađih  muškarca,  a dvojica iz te skupine, prvo su ih počela vrijeđati, zatim im prijetiti, a potom su ih i napali. Nakon toga su pobjegli i za njima se traga, a 31-godišnjaku je  pružena liječnička pomoć.

>>Policija traga za homofobima koji su na Facebooku pozivali na linč
 

Komentara 8

AN
ante42
10:39 11.05.2014.

bravo decki imate pivo od mene

BU
bubimir55
21:45 11.05.2014.

Mrzim kad me maltretiraju paradom, al nažalost zbog budalaša koji udaraju još će nas dugo maltretirati paradama.

KV
kvatrić
10:55 11.05.2014.

"Zaljubljeni par" neka iseli u Austriju pa neka ih tamo tješi bradata spodoba, trenutno najveća zvijezda među njihovom "populacijom". Biti će zadovoljni oni, a i mi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije