Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA PLANINSKA
Povratak na članak

Preslušane audiosnimke sa sjednice Vlade na kojoj je odlučeno o prodaji zgrade

Sanader nije nazočio zatvorenom djelu sjednice jer je otišao prije toga.

Komentari 2

T6
Toni 66
14:12 06.03.2017.

Konačno da sud sudi po zakonu i dokazu istinskom.Znaci ono što jeste ... A negluposti sa svjedocima..Imam 5 milijuna eura Ivinog mita kod mene. Sudac kaže daj ovamo nama a dobričina mu obeća hoćeš malo sutra ti dam taj novac...Probajte to sa sudom odraditi i ne dati.. dokaz koliko je sad 5 ili 6 godina....Dr.Sanaderu se ne vjeruje kad tvrdi da svjedok laže i da nema novaca. Nego sud mudro donosi presude jer zna se uskokovi svjedoci / svi priznati kriminalci su pošteni-iskreni svi smo stalno kraki krali i Ivi potajno dali...A on dade prijatelju na čuvanje i dobričina nemora da to da sudu.... Kako imamo dobar narod on odmah vjeruje . Da je netko lopov ustvari da smo svi dosta je da netko to potvrdi pred sudom za oprost vlastite kazne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.