Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI KRAJ

Preskočio ogradu ZOO-a da ne plati kartu a onda se dogodila tragedija

tigar
Foto: Reuters/PIXSELL
30.01.2017.
u 20:23

Sve se odigravalo pred očima posjetitelja, a da stvar bude gora, među njima su bili i supruga i djeca napadnutog muškarca

Muškarac koji je odlučio u zoološki vrt Jungor u kineskom gradu Nigbou ući preko ograde glavom je platio ovakav potez.

Kako prenosi BBC, muškarac je u nastojanju da izbjegne plaćanje ulaznice za ulazak u zoološki vrt odlučio preskočiti ogradu, no preskočio ju je na najgorem mogućem mjestu pa je završio u nastambi tigrova. Jedan od njih, čim ga je uočio, krenuo je u napad. Sve se odigravalo pred očima posjetitelja, a da stvar bude gora, među njima su bili i supruga i djeca napadnutog muškarca.

Oni su s još jednom obitelji krenuli u ZOO, no na ulazu su supruge i djeca platili karte, a dva muškarca odlučila su se za skok preko ograde. Za jednog od njih ta se odluka pokazala kobnom jer, iako su čuvari otjerali tigrove i jednog na kraju usmrtili, muškarac je na putu do bolnice podlegao ozljedama i preminuo.

>> Zaposlenica Zoološkog vrta ubijena u napadu tigra

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:42 30.01.2017.

Jadan tigar.

FM
fmm455
07:49 16.07.2017.

ne razumijem. zašto je jadni tigar platio glavom? glupih i štetnih kineza ima i previše. ko žohari i štakori su ima ih u svim uvjetima i klimama. a jadnih tigrova možda ima nekoliko tisuća.

Avatar soliloquy
soliloquy
23:22 30.01.2017.

Pa plan je uspio. Nije platio kartu, a čini se da nikad ni neće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije