Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruki šok

Prešao u drugi trak i udario u auto u kojem je ubio ujnu

prometna (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/4
15.06.2012.
u 07:32

Uvijek su bili zajedno i kakva je slučajnost da tako poginu. Zvala sam brata i kažem mu: “Marko moj, što nam se to dogodilo!”

Požežanka Mirjana Šakić (54) i njezin nećak Ivan Funtek (28) iz Zakorenja kraj Brestovca, poginuli su u prometnoj nesreći u četvrtak, petnaestak minuta prije 22 sata, na cesti Požega - Nova Gradiška između naselja Daranovci i Zakorenje. Mladić je, vozeći iz pravca Požege, zbog neprilagođene brzine u jednom trenutku prešao na lijevi prometni trak i prednjom stranom svog fiata stila udario u mercedes koji je dolazio iz suprotnog smjera. Njime je upravljao 58-godišnji njemački državljanin, a u automobilu su, uz Mirjanu Šakić na mjestu suvozača, bili još 54-godišnja žena i 47-godišnji muškarac.

U obje obitelji danas – muk, suze i nevjerica. Prijatelji su im pokušavali riječima sućuti ublažiti bol. Ivan je, doznali smo, radio u tvrtki Color do 18 sati, a potom je ostao u Požegi gledati utakmicu. Njegova je ujna, pak, išla po brata na aerodrom u Zagreb i vraćala se kući.

– Uvijek su bili zajedno i kakva je to slučajnost da tako poginu. Zvala sam brata i kažem mu: “Marko moj, što nam se to dogodilo!” – ispričala je kroz suze Ivanova majka Ika. Ivan Funtek otac je djevojčice od četiri godine i dječaka od 13 mjeseci, a Mirjana Šakić je majka dvojice odraslih sinova i kćeri. Njezini suputnici u mercedesu su teško ozlijeđeni i zadržani su na liječenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije