Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbojništvo

Prepoznajete li ženu s fotografije? Policija traži pomoć!

Dugopolje
Foto: PU splitsko-dalmatinska
05.10.2018.
u 14:26

Sve informacije mogu se dostaviti i e-poštom, na adresu PU splitsko-dalmatinske – splitsko-dalmatinska@policija.hr, stoji u priopćenju policije

Na stranicama PU splitsko-dalmatinske objavljena je fotografija žene koju se sumnjiči da je opljačkala benzinsku postaju u Dugopolju  ovog ljeta. Razbojništvo se dogodilo 19. srpnja 2018. u 23:20 sati.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

"Molimo građane koji prepoznaju navedenu osobu ili imaju saznanja o njenu kretanju i boravku da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, osobnim dolaskom ili pozivom na broj telefona 192. Sve informacije mogu se dostaviti i e-poštom, na adresu PU splitsko-dalmatinske – splitsko-dalmatinska@policija.hr", stoji u priopćenju policije. 

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Policija navodi i da je javnost o ovom događaju obaviještena 20. srpnja

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar R3mba
R3mba
12:29 07.10.2018.

Luka Modric?

MU
Mukowsky
14:53 05.10.2018.

Ista Ana Brnabić, premijer Srbije.

KO
kodifan
23:44 05.10.2018.

zna se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije