Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIVAJU GRAĐANE

Prepoznajete li ove muškarce? Traži ih karlovačka policija zbog krađe

Foto: PU karlovačka
1/8
03.10.2023.
u 13:57

Objavljene su i fotografije s nadzornih kameri, a policija moli građane da se jave ako imaju korisne informacije o dotičnim osobama

Karlovačka policija traži trojicu muškarca za koje se smatra da raspolažu saznanjima o krađi koja se nedavno dogodila u Karlovcu, no nije poznato je li riječ o svjedocima ili počiniteljima. Objavljene su i fotografije s nadzornih kameri, a policija moli građane da se jave ako imaju korisne informacije o tim osobama. 

"Policija zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe na području Karlovca traga za nepoznatim muškim osobama. Na fotografijama su tri muškarca za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu", objavila je policija.

"Pozivamo građane, ako imaju korisne informacije o osobama s fotografija, da o tome obavijeste Policijsku postaju Karlovac s ispostavom Vojnić ili da nam se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese karlovacka@policija.hr", dodali su.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Opsadno stanje kod Vinkovaca: Mještanin se zatvorio u kuću, polio benzinom i pustio plin

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Centurion
Centurion
15:26 03.10.2023.

Migranti. Stavite im soli na rep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije