Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brazilski kriminalac

Preodjenuo se u kćer kako bi pobjegao iz zatvora. Nju je htio zatvoriti umjesto sebe

Zatvor
Reuters/Pixsell
05.08.2019.
u 12:34

Odjenuo je rozu žensku majicu s likom iz crtića, uske traperice i na glavu je stavio crnu periku. Lice mu je prekrivala silikonska maska.

Kada mu je 19- godišnja kćer došla u posjet u zatvorsku čeliju u brazilski Rio de Janeiro, njen otac, jedan od brazilskih vođa bande, preodjenuo se, stavio periku i pokušao pobjeći iz zatvora pretvarajući se da je ona. 

Nije mu pošlo za rukom, čuvarima je nešto bilo čudno, a i sam Clauvino da Silva, poznatiji u krim-krugovima kao "Shorty", bio je itekako nervozan, pišu strani mediji. 

Odjenuo je rozu žensku majicu s likom iz crtića, uske traperice i na glavu je stavio crnu periku. Lice mu je prekrivala silikonska maska. 

Vlasti su ga zadržale i spriječile u ovom naumu, a njegovu kćer zadržali na ispitivanju kako bi doznali je li i ona direktno upletena u organizaciju bijega svog oca. 

Okorjeli kriminalac, koji je bio vodstva jedneod najvećih krimalnih organizacija "Crvena Zapovjed", koja se primarno bavi krijumčarenjem oružja i droge, prebačen je u jedan od najčuvanijih zatvora i čeka daljnje sankcije zbog svog pokušaja bijega iz kaznionice. 

Podsjetimo, prošle godine, drugi vođa spomenutog kartela, Marcelo “Piloto” Pinheiro, koji služi kaznu u paragvajskom zatvoru, ubio je 18-godišnju u zatvoru kako ga ne bi izručili Brazilu jer je želio ostati u paragvajskom zatvoru gdje je podmićivao koga je trebalo za VIP tretman.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije