Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedinstveni paket na tržištu

Premium i Pickbox nude vam povoljan pristup kvalitetnom online sadržaju

Pickbox
Foto: Promo foto
1/7
16.02.2016.
u 14:36

Volite serije i filmove gledati legalno, u vrijeme kad vama najbolje odgovara i na ekranu koji vam je u tom trenutku pri ruci? Vaš ritual opuštanja uključuje čitanje kvalitetnog online sadržaja koji obrađuje aktualne teme iz Hrvatske i svijeta?

Za vas imamo jedinstveni paket na tržištu! Čitajte i gledajte neograničeno kvalitetan sadržaj online uz Premium i Pickbox.

 

Što je Premium?

Premium je ekskluzivni sadržaj Večernjeg lista koji nećete pronaći nigdje drugdje na internetu. Vodeći hrvatski kolumnisti kao što su: Nino Raspudić, Marinko Jurasić, Zvonimir Despot, Dražen Ćurić, Ivan Hrstić te brojni drugi, donose vam pravu pozadinu priče i obrađuju aktualne teme.

Čitatelji Premiuma aktivno se mogu uključiti u stvaranje sadržaja postavljanjem pitanja za intervju.

Pretplatnicima Premiuma također su dostupni dokumentarni filmovi iz riznice Večernjeg lista.

 

Što je Pickbox?

Pickbox je online streaming servis koji vam omogućava neograničeno gledanje više tisuća sati TV serija, filmskih klasika i Disneyjeva sadržaja.

Ako svoje serije volite pogledati odmah po izlasku, i to već 24 sata nakon Amerike, tu je rubrika Hotbox koja donosi premijere najnovije hollywoodske produkcije poput Milijarde (Billions), Sherlock, Državna tajnica (Madam Secretary) ili Savršena formula (Limitless).

Sav sadržaj dostupan je neograničeno na 2 ili 3 uređaja, ovisno o paketu i bez ugovorne obveze.

Prednost nad ostalim dostupnim legalnim streaming servisima su lokalizirani podnapisi te korisnička podrška dostupna i putem društvenih mreža.

 

Odaberite jedan od Premium i Pickbox paketa i uživajte u kvalitetnom online sadržaju kad god to želite, gdje god se nalazili i na kojem god uređaju želite.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije