Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motiv je bio novac

Preminuo trostruki ubojica iz Šibenika: Nakon masakra pucao sebi u glavu, za zločin nikada nije odgovarao

Brodarica: Nastavak o?evida u ku?i gdje su mrtve pronašli supružnike Keranovi?
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
28.07.2022.
u 10:16

Preminuo je Boris Luketa koji je prije pet godina ubio na Brodarici troje ljudi, supružnike Hakiju i Milku Keranović te Ivana Bajića, ali za taj zločin nije nikada odgovarao. Nakon toga je sebi pucao u glavu i od tada je bio u izrazito teškom zadravstvenom stanju.

Preminuo je Boris Luketa koji je prije pet godina počinio trostruko ubojstvo na šibenskoj Brodarici. Ubio je supružnike Hakiju i Milku Keranović te Ivana Bajića, a zatim je pucao sebi u glavu. Motiv ubojstva bio je dug iz 2013. kada je Kemal Keranović, sin ubijenog bračnog para od Lukete posudio novac, ali mu ga nikada nije vratio, piše Šibenik News

Luketa se nakon toga liječio u šibenskoj bolnici, zatim u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, pa u Kninu, a na kraju je prebačen u šibenski Cvjetni dom. Bio je u teškom stanju i uglavnom je vegetirao. O njemu se do njezine smrti brinula majka, a jedino s njom je i komunicirao. 

Nikada nije odgovarao za tri teška ubojstva i jedan pokušaj ubojstva. Naime, Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku 2018. godine donijelo je rješenje o prekidu istrage protiv njega zbog nalaza koji su pokazali da je raspravno nesposoban. 

Video: Užas u Istri: Nijemac ostavio dijete u autu usred noći

Komentara 1

RA
radolizem
10:55 28.07.2022.

Da je uspio u suicidu ne bi iskusio borbu za život i mučenje koje je trajalo skoro 5 godina. Tako da je u čitavoj toj tragediji ipak bilo malo pravde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije