Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 94. godini
Povratak na članak

Preminuo Pavle Gaži, jedan od najpoznatijih podravkaša

Gaži je u siječnju prebolio koronavirus zbog kojeg je nakratko bio hospitaliziran u bolnici

Komentari 7

SS
sokac sa drave
11:22 18.02.2021.

Cuvao je podravku kao svoje oci u glavi.U ono vrijeme nebi mogao biti direktor da nije usao u partiju.Bio je redovno u crkvi kao uostalom svi podravci .Nije nikada nista pronevjerio,nista ukrao podravci je davao smjernice kako otvarati nove tvornice vegete po europi.U koprivnici ima puno domaceg skolovanog kadra da vodi podravku.Hocemo pod hitno da se Dalicka vrati u zagreb,nije nam potrebna.

VL
DU
Deleted user
11:43 18.02.2021.

Gosp Gaži je bio po struci agronom. Volio je Podravinu. U njegovo vrijeme je Podravka postala ozbiljan proizvođač hrane s čvrstim temeljima, koje do sada, današnji menadžeri nisu uspjeli srušiti. Tvornice su nicale jadna za drugom kao gljive polije kiše. U njegovo vrijeme se Koprivnica razvila u gradić u kojeg su obrazovani ljudi doseljavali. Koprivnica ga, kao i mnoge druge zaslužne građane, nije nikad nagradila za njegova dijela, ali siguran sam da je ostavio neizbrisiv trag.

VL
PO
pole
21:06 18.02.2021.

Vodio je on i republički SUP jedno vrijeme!!!

VL
ČS
Čuvaj se senjske ruke
15:52 18.02.2021.

Umro je drug Gaži.

VL
Avatar southman
southman
13:52 18.02.2021.

Visoko pozicionirani bivši partijaši žive svi preko 90.

VL
LI
Linomedo
16:03 18.02.2021.

Misterija - bio je jako utjecajan, a u medijima ga uopće nije bilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.