Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADNA SMRT

Preminuo omiljeni njemački ministar među Hrvatima: 'Teško se nosio s koronakrizom'

Thomas Schäfer
29.03.2020.
u 17:36

- Bio je jako zabrinut oko pitanja hoće li biti moguće ispuniti ogromna očekivanja stanovništva Hessena, posebno financijsku pomoć -rekao je premijer Hessena Volker Bouffier dodavši kako se “može pretpostaviti da su ga te brige i slomile”

Iznenadna smrt Thomasa Schäfera (54), ministra financija njemačke savezne države Hessen, čije je tijelo pronađeno u subotu ujutro uz tračnicama brzog vlaka u blizini Hochheima (Main-Taunus) nedaleko od Frankfurta na Majni, izazvala je veliku tugu u cijelom Hessenu i Njemačkoj.

Tužni su i Hrvati koji su ga poznavali, jer je ministar bio česti gost hrvatskih skupova i dokazani prijetelj Hrvata i Hrvatske. Državi tužitelj i policija pretpostavljaju kako se radilo o samoubojstvu, javlja Fenix

- Bio je jako zabrinut oko pitanja hoće li biti moguće ispuniti ogromna očekivanja stanovništva Hessena, posebno financijsku pomoć -rekao je premijer Hessena Volker Bouffier dodavši kako se “može pretpostaviti da su ga te brige i slomile”.

- Thomas je bio sjajan kolega i dobar i pouzdan prijatelj. Već mi nedostaje njegov vrlo odgovoran i istodobno vrlo humani način ophođenja - rekao je čelnik parlamentarne skupine CDU-a Michael Boddenberg.

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
17:59 29.03.2020.

Pokoj mu duši.Da li ima da je netko umro na svijetu a da nije od corone?Virus nije za šalu ali ama baš svaku smrt pripisivati coronavirusu krajnje neozbiljno i neprihvatljivo.

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:36 29.03.2020.

Jedan pametan čovjek je rekao (u slobodnom prijevodu): “Uspjeh nije konačan, neuspjeh nije fatalan: ono što se računa je hrabrost za nastavak“. Znači, nikakav neuspjeh nije vrijedan ovakvoga čina…

Avatar southman
southman
17:52 29.03.2020.

R.I.P. Nezamislivo u Lijepoj našoj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije