Naslovnica Vijesti Crna kronika

Preminuo muškarac u ZET-ovu tramvaju broj 12

Zbog ove tragedija, iz Zagrebačkog holdinga izvijestili su kako je došlo do promjene prometnih linija –  tramvajske linije 9 i 12 preusmjerene su na Savski most, a linija 3 vozi izmijenjenom trasom od Ulice grada Vukovara do Zapadnog kolodvora.
18. travnja 2018. u 12:24 8 komentara 22877 prikaza

U tramvaju broj 12, netom nakon polaska s okretišta na Ljubljanici,  jutros oko 10.15 preminuo je muškarac, prenose 24sata. Policija je potvrdila kako je najvjerojatnije riječ o prirodnoj smrti, a više informacija znat će nakon obdukcije.

Tramvaji Ne prometuju Zbog kvara obustavljen tramvajski promet na linijama 3 i 6

Zbog ove tragedije, iz Zagrebačkog holdinga izvijestili su kako je došlo do promjene prometnih linija – tramvajske linije 9 i 12 preusmjerene su na Savski most, a linija 3 vozi izmijenjenom trasom od Ulice grada Vukovara do Zapadnog kolodvora. Uvedena je izvanredna autobusna linija od Savskog mosta do Ljubljanice.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Zagreb: Na Držićevoj se sudarila dva tramvaja Zaustavljen promet Sudar petice i sedmice: Deset ljudi zatražilo liječničku pomoć Ilustracija Zagreb Tučnjava prekinula tramvajski promet ZET i čokoladu ZET-ova vozačica dobila pismo od putnika: 'Za vas sam potpuni stranac'
Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Nikad neznaš gdje te smrt može zateći.

  • Znakovljenagrbu:

    "Bdijte! Jer ne znate ni dana, ni časa". Pokoj vječni daruj mu Gospodine, i svjetlost vječna svjetlila mu. Počivao u miru Božjem. Obitelji želim hrabrost, strpljenje i utjehu.

  • HDZSDP:

    Dobro da nije ušo u 13-icu. Tko zna što bi mu se tamo dogodilo.