Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava

Preminuo muškarac koji je propucan u zagrebačkoj Dubravi

pucnjava, očevid, sudar (1)
Foto: Zarko Bašić/PIXSELL
1/6
Autori: sk/VLM, mz/VLM
29.02.2012.
u 22:54

Policija moli sve koji imaju neke informacije o pucnjavi da se jave.

Tridesettrogodišnji Hašim O. koji je u srijedu navečer ozlijeđen u pucnjavi na Aveniji Dubrava preminuo je u KB Dubrava. Zagrebačka policija u četvrtak je izvijestila da muškarac dosad nije prijavljen za kaznena dijela niti je prijavljivao prijetnje. Policija moli sve koji imaju neke informacije o pucnjavi da se jave.

Građani su sinoć dojavili policiji da se začula pucnjava nakon čega su policajci po dolasku pronašli ozlijeđenu osobu u jednom osobnom automobilu nasred ceste.

Policija je na mjestu događaja obavljala očevid, ali zasad nije objavljena informacija je li na mjestu događaja možda pronađeno i vatreno oružje.

Ključne riječi

Komentara 23

XN
xnet0822
07:40 01.03.2012.

Mislim da znam tko je, ali neću reći ... To je učinio netko tko je odavno trebao prijaviti oružje u Policijsku postaju, a to nije učinio te ga još drži u kući ...

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:35 01.03.2012.

Hm Dubrava, - moj kvart. Divlji zapad uvijek je stanovao tu, samo više nemamo konja, nego automobile.

AC
acatrica
22:26 01.03.2012.

hahahahah eto vam vasa EU:))da samo znate koliko ce vam jos zla doneti:)))kod nas u bg se rokaju svaki dan al se medjusobno rokamo mi u svome:)vas ce jos malo poceti siptari i druga bagra rokati doce vreme da se hrvati budu selelili iz hr zbog stranaca i siptara:)pozdrav iz BG

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije