Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatina

Preminuo mladić koji se pokušao ubiti lijekovima i alkoholom

facebook
Facebook
27.09.2013.
u 10:16

Ivan je bio na psihijatrijskom liječenju s kojeg je došao kući u ponedjeljak, a prema izjavi roditelja, činio se potištenim i bezvoljnim protekla dva dana

Mladić koji je u srijedu otišao iz svog obiteljskog doma u Slatini i koji si je pokušao oduzeti život tako što je popio bočicu tableta s alkoholnim pićem jutros je preminuo u virovitičkoj Općoj bolnici. Iako se u četvrtak povremeno budio iz kome i zdravstveno stanje počelo mu se polako popravljati, kombinacija lijekova kojom si je pokušao oduzeti život bila je kobna te je preminuo rano jutros u virovitičkoj bolnici. Mladić se ve[ dvaput pokušao ubiti. Ivan je bio na psihijatrijskom liječenju s kojeg je došao kući u ponedjeljak, a prema izjavi roditelja, činio se potištenim i bezvoljnim protekla dva dana, prije no što je otišao od kuće u srijedu ujutro.

Velika potraga u koju su se uključili obitelj, prijatelji i policija koja je trajala cijeli dan u srijedu uspješno je okončana kada ga je otac Stjepan uz pomoć prijatelja pronašao tek nekoliko stotina metara od njihove obiteljske kuće u Radićevoj ulici u Slatini na dnu susjedne ulice Duboka dolina.

Ivan je bio bez svijesti kada ga je otac pronašao, ležao je na komadu kartonske kutije, a pored njega je bila boca alkoholnog pića i prazna bočica lijekova koje je inače pio.

U noći sa srijede na četvrtak hitno je odvezen u virovitičku bolnicu. U razgovoru s Ivanovim ocem Stjepanom u četvrtak ujutro liječnici su potvrdili da se Ivan polako oporavlja te kako mu se stanje polako stabilizira, no u četvrtak u popodnevnim satima, prema izjavi Ivanove sestre Katarine, stanje se naglo pogoršalo te je Ivan iznova pao u komu iz koje se više nije probudio. Ivan je bio vedar mladić koji je još ljetos marljivo odradio sezonu na Jadranu, pokušavajući si zaraditi koju "kunu više", a Slatinci su ga mogli uvijek vidjeti u društvu veselog i nasmijanog.

>>Nakon gotovo 18 sati potrage pronađen Ivan Mataković (24)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije