Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podlegao ozljedama

Preminuo 53-godišnjak kojeg je u Splitu nožem izbo Željko Melvan

Željko Melvan osumnjičen za pokušaj ubojstva
29.06.2019.
u 10:17

Muškarac je ozljedama podlegao u splitskoj bolnici nakon incidenta koji se dogodio 26. lipnja u Sinjskoj ulici

U splitskom Kliničkom bolničkom centru (KBC) u petak navečer umro je 53-godišnji muškarac, koji je u srijedu teško ozlijeđen kada ga je u Splitu nožem izbo 38-godišnji Ž. M., potvrđeno je u subotu u splitskoj policiji i KBC-u.

Napad se dogodio u Ulici Kruševića gumno, u središtu Splita, kada je 38-godišnji Željko Melvan nožem izbo 53-godišnjaka po prsima i bedru i pobjegao.

Teško ozlijeđenog muškarca su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezli u splitski KBC gdje je operiran, no unatoč liječničkim naporima, zbog teških ozljeda umro je sinoć oko 23,30 sati.

​Zbog kaznenog djela ubojstva policija traga za odbjeglim 38-godišnji Melvanom. Policija je također objavila njegovu fotografiju i zatražila pomoć građana koji informacije o napadaču mogu dojaviti na broj telefona 192.

Komentara 2

AE
aerosol
22:23 29.06.2019.

Dok nije josko nastrado, trazi, lociraj, likvidiraj, ovjeri. Dosta ste trosili lovu poreznih obveznika na gluposti.

Avatar Duksi
Duksi
16:28 29.06.2019.

U ST bolnicu da dođeš sa porezanim prstom,teško da bi se izvukao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije