Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bolnici

Preminulo dijete koje je ozlijeđeno jučer u sudaru kod Učke

Učka: Sudarila se dva kombija i cisterna, jedna osoba poginula
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
20.08.2023.
u 14:34

Iz PU primorsko-goranske danas navode da je dvoje putnika iz vozila kojim je upravljao stradali vozač teško ozlijeđeno, dok su vozač i putnici iz drugog osobnog vozila lakše ozlijeđeni

Dijete, koje je u subotu teško ozlijeđeno u sudaru dvaju osobnih vozila kod tunela Učka, umrlo je u bolnici, unatoč pruženoj liječničkoj pomoći, izvijestili su uz nedjelju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

U sudaru dvaju osobnih vozila, koji se dogodio u subotu oko 4 sata ujutro na autocesti u blizini tunela Učka, poginuo je 37-godišnji vozač osobnog vozila, državljanin Njemačke, a šestero njemačkih državljana je ozlijeđeno. Zbog zadobivenih ozljeda u riječku je bolnicu prevezeno dijete i dvoje putnika iz vozila stradalog vozača te 25-godišnji vozač i dva putnika iz drugog osobnog vozila.

Iz PU primorsko-goranske danas navode da je dvoje putnika iz vozila kojim je upravljao stradali vozač teško ozlijeđeno, dok su vozač i putnici iz drugog osobnog vozila lakše ozlijeđeni.

Policija je izvijestila u subotu nakon očevida da se, prema dosad utvrđenom, poginuli vozač osobnog vozila njemačkih registracijskih oznaka nepropisno kretao iz smjera Pule u smjeru Matulja, kolničkim trakom namijenjenim za promet vozila iz suprotnog smjera te je došlo do sudara s osobnim vozilom, također njemačkih registracijskih oznaka, koje se propisno kretalo u smjeru Pule.

VIDEO Bunar u kojemu je pronađeno tijelo novorođene bebe u Lici

Ključne riječi

Komentara 1

BP
Besposlen pop
15:36 20.08.2023.

A čemu ovakve tragične nepotrebne vijesti? 😢💔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije