Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objašnjeni simptomi
Povratak na članak

Preminuli dječak nije bio jedini s tim sindromom, do sada ih je zabilježeno 20-ak

Desetogodišnji dječak je s povišenom temperaturom, glavoboljom i bolovima u trbuhu prije tri dana primljen u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti. Stanje mu se naglo pogoršalo, premješten je u Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", ali unatoč svim naporima liječnici mu nisu uspjeli spasiti život.

Komentari 6

MO
morskival
09:09 25.01.2021.

Bf22vjeruje da se sve na svijetu događa slučajno i spontano. On ne vjeruje u planove razvoja i dogovore o budućim strategijama. Zapravo vjeruje u teoriju slučajnog razvoja događaja.

VL
IV
ive365
22:36 24.01.2021.

koliko je ljudi , djece oboljevalo od tog sindroma prije korone, nisam nigdje procitao

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
08:13 25.01.2021.

Nekoliko tjedana nakon preboljenja Corone. Ali smrt neposredno nakon cijepljenja nije posljedica cijepljenja. Zanimljivo.

VL
BF
bf22
22:04 24.01.2021.

Tri,dva ,jedan, teoretičari zavjera krenite!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.