Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Preminula Vinkovčanka V.J. (16) koja je bez svijesti dovezena u bolnicu

trovanje
Goran Ferbezar/PIXSELL
23.02.2010.
u 09:19

Kako doznajemo, djevojka je preminula u bolnici u 13.47 sati. Slijedi obdukcija koja bi trebala odrediti točan uzrok smrti. Prije smrti pala je u stanje duboke kome.

VINKOVCI - Policijska uprava vukovarsko-srijemska jutros je priopćila da je noćas tridesetak minuta nakon ponoći u vinkovačku Opću bolnicu vozilom hitne pomoći bez svijesti dovezena 16-godišnjakinja V.J. iz Vinkovaca.

Djevojku su u kupaonici stana u vinkovačkom naselju Lapovci onesviještenu pronašli roditelji koji su odmah pozvali hitnu.

Kako doznajemo, djevojka je preminula u bolnici u 13.47 sati. Slijedi obdukcija koja bi trebala odrediti točan uzrok smrti. Prije smrti pala je u stanje duboke kome te je bila priključena na aparate za disanje, rekao nam je ravnatelj vinkovačke Opće bolnice dr. Krunoslav Šporčić.

Neslužbeno smo doznali da su je liječnici već nekoliko puta morali oživljavati i da je najveći problem bilo neprestano otjecanje djevojčina mozga.

U policiji nismo doznali ništa detaljnije o ovom nesretnom slučaju osim da očevid još traje i da su u pomoć pozvani stručnjaci iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Za sada još ne žele govoriti o uzrocima nesreće, ali neslužbeno se može čuti da se djevojka u kupaonici onesvijestila zbog trovanja ugljikovim monoksidom koji je istjecao zbog neispravnosti dimnjaka. Policija je obećala iscrpnije informacije po završetku očevida. 

Komentara 2

MO
modrulj
14:28 23.02.2010.

Ja stvarno ne razumin ljude koji su skrti platit da im se provjere plinske instalacije. To su ludjaci koji igraju ruski rulet

TO
tonika
18:50 23.02.2010.

ja stvarno ne razumijem ljude koji komentiraju a ne znaju o cem se radi...covijek je platio provjeru instalacija nedavno...i ak neznas o cem se radi nemoj tak pisat..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije