Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Preminula starica iz Hitne pomoći na koju je naletio drogirani vozač

hitna
Arhiva VL
16.02.2010.
u 12:35

Oko 11.30 na Hitnu je naletjela opel astra kojom je upravljao 30-godišnji E. V. iz Pule. Policija navodi kako je E. V. prešao na suprotnu stranu kolnika i prednjim lijevim dijelom auta udario u vozilo Hitne.

PULA - Sinoć oko 21.40 u Općoj bolnici Pula preminula je Antonija Šuran (86) iz Tinjana. Podlegla je ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći koja se 27. siječnja dogodila u Santorijevoj ulici u Puli. Antoniju Šuran prevozilo je vozilo Hitne pomoći.

Oko 11.30 na Hitnu je naletjela opel astra kojom je upravljao 30-godišnji E. V. iz Pule. Policija navodi kako je E. V. prešao na suprotnu stranu kolnika i prednjim lijevim dijelom auta udario u Hitnu.

Vozač opel astre bio je pod utjecajem narkotika. Uhićen je te doveden pred Prekršajni sud, koji mu je odredio 14-dnevno zadržavanje u zatvoru. Slijedi mu podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće redovnim putem.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
rakun235
13:45 16.02.2010.

kakav narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije